četrtek, 20. maj 2010

Pogledi. Moje najljubše sranje.


Tale prispevek se deli na dva dela. Oba govorita o izločanju.
...
Prvi del je o mojem scanju. Vsi, ki me poznate veste, da sem svetovni rekorder v hitrostnem scanju in, da se mi ta lastnost šteje celo v dobro. To pomeni, da sem recimo na pivu z vami in ljubko kramljamo in zabavljamo čez težko in naporno življenje. Še preden smo spili prvega, me seveda prime nujno scat. Ob mojem odhajanju na WC ste mi morda ravnokar postavili zelo zanimivo vprašanje, ki ga ravno končujete, zato malo križem kražem gledate, ko vlečem drito. Ker pa sem spidi scalec, sem seveda nazaj ravno takrat, ko ste vi postavili v konec stavka vprašaj in vam lahko takoj zabavno in pametno odgovorim. Tako ste zadovoljni vi, ker nismo izgubili niti pogovora, tako je zadovoljna Fata na WC-ju, ker je veliko zaslužila na račun mojega izločanja (pogovor z menoj je vedno dolg in ful zabaven, zato spijemo veliko piv) in zadovoljen sem sam, ker me ne tišči več scat. Simpl ko' odvod od 2345*x+ 6870*y - 57676x: 3473Y.
...
Drugi del je bolj zapleten in govori o mojem sranju. To je bolj intimne narave, zato tudi tisti, ki me poznate, ne veste, da imam strašen fetiš na to smrdljivo početje. Na veliko potrebo me seveda vedno zgrabi ob jutranjem branju časopisa. To je verjetno enako kot pri 90% ostalih. Da pa me vedno prime srat, ko zagledam gore, pa seveda ne veste. Zato imam v rukzaku seveda vedno toaletni papir in... uganite. Ja, časopis, seveda, bučke. Tako lahko na enkraten način s pomočjo obeh fetišev zadovoljno opravim veliko potrebo. Recimo, s pogledom na Severno Triglavsko steno. Koza devica, volku pa je tudi prišlo.
...
In kaj ima vse tole gornje besedno sračkanje opraviti s časopisno prilogo Pogledi? Ha?! Povabite me na pir ali pa v gore, pa bova skupaj prescala ali presrala ta fantastičen izdelek intelektualne veličine slovenskega tiska vreden Pullizerja ali pa vsaj Tofove značke. Ja, to mi deli.

4 komentarji:

  1. Ko pride, če pride v naslednjem mesecu, dveh nakaj več kondicije tudi v moje telo, te jaz povabim na kakšno planino. V bohinjski konec. Se razume. Aja, pa še kakšne Poglede moram prej prebrat, da bova lahko čvekala. Samo najprej moram še ugotoviti, kdaj je tista "vsaka druga sreda", ko izhajajo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Na one Poglede lahko tudi pozabiš, bova raje čvekala ob pogledih na tvoje gore...

    OdgovoriIzbriši
  3. sori ker morebiti prebujam speče sranje, ampak kateri pogledi? kakšen "članek" konkretno?

    OdgovoriIzbriši
  4. Mwuahahahah...

    Črni in Obilni, razgled v gore, čepenje pod macesnom, za ritobris pa Demokracija! Kaj češ lepšega!!!


    Lepšega? Ja pivo pri Dovškem Adolfu!

    OdgovoriIzbriši