ponedeljek, 10. avgust 2009

Second head.



Sem te gledal leta in leta, kaj gledal, buljil, požiral in bal. Zdaj si moj in jaz tvoj. Brez gostilne, planinskega doma in črede množic. Samo tri kavke, ki so se steple za obgriženo jabolko in en fajn gospod s katerim sva tolkla časovni rekord gor po žrelu in dol med odprtino škarij za super truper sončen dan. Thx Storžič. Se vrnem pozimi, da se posmučava.

nedelja, 9. avgust 2009

Moji kandidati za Kmetijo slavnih:




1. Vrtec Zagorje

Vlekel sem samo tri malčke. Da bi zlezli gor in ne smrkali, da imajo dost, sem jim obljubil strašne nagrade. Kdor prvi ugleda zajca 1 euro, ježa 5, jelena 8, gamsa 10, kozoroga 12 in pijan'ga planinca 15 eurov. Zmaga je šla v roke najmlajšemu članu naše planinske sekcije po imenu Šišenski Pupki, ker je prvi ugledal joto in ričet brez muhe in skoraj dobil zastonj štruklje. Žal jih je sekundo prej zmazal pijani planinec. 15 eurov. Kling. Pa lep planinski pozdrav in varen korak v gore s pesmico na usta: http://www.youtube.com/watch?v=fajla3vuabM.

2. Dip Prpl and


Perfect strangers...

3. Majkl Džekson.


Zdaj vem. Končno. Kako je izumil svoj moon dance in odšel med zombije. Ko ti gorsko jezero poledeni rit in ti srce preskoči na triler plešeš skoraj tako kot On. U fris si pa še hujši...